El pilot canareu de Moto E, Marc Alcoba ha aprofitat aquest cap de setmana per a fer un Meet & Greet perquè els seus seguidors i amants de les motos el poguessin conèixer. La trobada es va fer a la botiga de motos tortosina Fàbregues, on es van apropar molts seguidors.

Segons ha explicat Alcoba, li ha fet especial il·lusió fer aquesta trobada a Fàbregues, ja que l’han ajudat durant la pretemporada i tenen projectes junts. Durant la jornada els assistents van poder gaudir d’una exhibició del pilot amb el simulador oficial de Moto GP i d’una competició virtual amb el simulador Devotion Slim. A més, Alcoba va estar firmant pòsters als seguidors i fent-se fotografies amb ells.

Alcoba també ha afirmat la importància del simulador i la bona tasca que té dintre d’un entrenament, ja que l’ajuda a conèixer millor els circuits que encara no ha corregut. Ara ja pensa amb les dues proves que queden perquè acabi el campionat.

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Autor: