Hi ha novetats respecte a l’assumpte del viaducte que vol construir Adif a Campredó. L’empresa i l’ajuntament d’aquest poble han fet una reunió on el consistori ha presentat una alternativa al projecte d’Adif que genera un gran rebuig entre la població. A més, el president de l’EMD de Campredó, Damià Grau, ha assegurat que a la reunió també han posat sobre la taula l’estat actual de l’estació del poble. Sobre este assumpte, el president de l’EMD de Campredó ha explicat que s’han reunit una segona vegada amb el director general de Patrimoni d’Adif per plantejar les condicions per poder arribar a un acord.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.