Un infant ha mort ofegat aquest divendres a la piscina municipal de Mora d’Ebre. L’accident va ocórrer al voltant de les sis de la tarda, quan el socorrista va avisar d’un possible ofegament mortal als serveis d’emergències. Ràpidament, els guàrdies municipals es van presentar a l’instal·lació on van assistir al socorrista en les tasques de reanimació mentre arribava el SEM i l’ambulància, els quals després de realitzar maniobres avançades van decretar el decés. El menor i la seva família estaven a la Ribera d’Ebre de pas, encara que tenien família al municipi. Ara els Mossos d’Esquadra investigaran les causes de l’accident per tal d’aclarir que va passar. Aquest és el tercer ofegament registrat en piscines de les Terres de l’Ebre i la primera mort per aquesta causa del que portem d’estiu.