‘Solstici’ és la nova revista de divulgació cultural feta des de les Terres de l’Ebre, però amb voluntat d’abraçar temes que van més enllà del territori. Com els seus impulsors remarquen és una revista no de Tortosa sinó des de Tortosa perquè tenen voluntat de convertir-se en una revista d’àmbit general que irradiï a tot el país. Els articles són sobre música, cinema i literatura amb incís en grans figures de les lletres com Gerard Vergés o Alexander Puixkin. El denominador comú de tots els escrits és que els autors i les autores són joves.

Un altre objectiu d’este projecte és recuperar la tradició de les revistes literàries de Tortosa. Com el seu nom indica, la publicació és semestral i es publicarà coincidint amb els solsticis d’estiu i hivern. El primer número ja es pot comprar a diverses llibreries del territori i d’arreu de Catalunya.

Autor:

Periodista