Un menor en estat greu després d’ofegar-se a la Piscina Municipal d’Amposta. Els fets van passar este dimecres sobre les 18h de la tarda. Fins als llocs dels fets es van desplaçar dos ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) , les quals van poder realitzar una reanimació cardiopulmonar. El menor, veí d’Amposta, va ser traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Segons fons dels Mossos d’Esquadra, el jutge ha obert diligències de l’accident. Tot i que apuntaria a què no hi hauria negligències per part de la Piscina Municipal. El fets es continuen investigant.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.