Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns un veí d’Horta de Sant Joan de 60 anys per irrompre al pis d’un veí i causar-li ferides després d’atacar-lo amb un ganivet. Agressor i víctima haurien mantingut algunes desavinences de poca rellevància anteriorment, segons fonts policials. Tot i això, al migdia d’aquest dia 27, l’arrestat va entrar a casa del veí i el va apunyalar. També va resultar ferida lleu la mare de la víctima quan intentava ajudar-lo. Un fill de 20 anys, que es trobava en una altra habitació, va acudir a socórrer el seu pare. Després d’alertar el 112, els mossos va acudir al lloc dels fets i van detenir l’atacant. La víctima, traslladada amb helicòpter a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, ha rebut ja l’alta.

A l’arrestat se l’investiga com a presumpte autor dels delictes temptativa d’homicidi i violació de domicili. Ha passat a disposició del jutge de Gandesa este mateix dimecres al matí.

Autor: