La capital del Baix Ebre, Tortosa, organitza la setmana de l’Orgull LGTBI amb diferents activitats per a tots els públics.

El primer acte tindrà lloc el dimarts 28 de juny amb la penjada de la bandera a la façana de l’Ajuntament de Tortosa i, seguidament la conferència institucional a càrrec del grup musical Damas de España al saló de Plens del mateix ajuntament.

El següent esdeveniment tindrà lloc el dijous 30 de juny a la Biblioteca Marcel·lí Domingo.

I ja per finalitzar, el divendres 1 de juliol,  es celebrarà la Festa de la Diversitat a les 18h, i per acabar aquesta setmana el concert a càrrec de Dames de España, com a fi de festa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.