Aquest dissabte i diumenge a Canal Terres de l’Ebre podeu seguir, com cada cap de setmana, de diversos actes esportius com ara la Vertical de Montserrat 2022, una cursa  inclusiva i solidària on els participants han de pujar els 2.180 esglaons de les escales del funicular de Montserrat, o el partit de futbol més important de la jornada dels equips ebrencs ara que queda poc per acabar les diferents lligues i també veurem la final del Picalletres. A continuació, repassem els programes més destacats:

 

🟩 Dissabte 10 de juny

🕚 A les 9h en directe 📆 Vertical de Montserrat 2022

🕚 A les 21h  📆 Fem Salut

🟩 Diumenge 11 de juny

🕚 A les 23.30h 📆 El Partit entre els cadets del Batea i la Rapitenca.

🟩 Dilluns 12 de juny

🕖 A les 13.30h  📆 Picalletres. Després de 12 programes arriba la gran final on concursen l’Institut Sòl-de-Riu d’Alcanar i el Col·legi Diocesà Sagrada Família de Tortosa.

 

 

I recordem que podeu seguir 🌐 en streaming tota la programació de Canal Terres de l’Ebre des de qualsevol lloc a https://ebredigital.cat/en-directe/

📲 Consultar la nostra programació a https://ebredigital.cat/graella/

📺 Recuperar tots els programes a https://ebredigital.cat/canalte/

👌 i seguir tota l’actualitat a les nostres Xarxes Socials:  FacebookTwitter i Instagram.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.