L’empresa d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de  qualitat, Ametller Origen, obre la seva primera botiga a les Terres de l’Ebre, concretament a la ciutat  d’Amposta.  

La nova botiga d’Ametller Origen a Amposta ofereix un ampli ventall de productes, des de  fruita i verdura fresca, plats cuinats, productes refrigerats i de rebost, carn, formatges… La  companyia ha apostat també per oferir una aposta diferenciadora amb socis locals, amb un  espai de cafeteria de la mà del forner artesà Carlos Ripollès, un espai amb peix i marisc de La  Sirena i sushi fet al moment per l’equip del xef Hideki Matsuhisa, el millor japonès de l’estat  amb estrella michelín, i elaborat amb la tonyina vermella Bluefin de Balfegó.  

La botiga estarà ubicadda a la  Plaça de la Castellania 2 (al costat de l’estació d’autobusos).

Serveis informatius Ebredigital.cat