Avui al Tot l’Esport, en un programa especial, analitza la situació del futbol sala ebrenc. Des de la Divisió d’Honor fins a la 2a Divisió Catalana.

Per això tindrem en natros a Pau Garcia, entrenador de l’AES la Sénia. I a Sergi Magriñà, coordinador esportiu del FS Amposta. En la segona part del programa ens acompanyaran Adrià Saura, vicepresident del CFS Roquetes i Samuel Martorell, coordinador del futbol sala PB Ligallos. I per finalitzar, celebrarem l’ascens del FS Batea en Marc Peig, el seu president.

Torna a veure el programa íntegre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.