La Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa torna a tenir ingressats per Covid-19 després d’un mes sense registrar-ne cap. El 18 d’abril va ser l’últim dia en què hi van haver malalts de covid-19 a l’UCI i des de la setmana passada n’hi tornen a haver. Concretament, des del dilluns hi ha dos ingressats a causa de la malaltia.

Tot i així, els experts asseguren que ens trobem en un moment d’estabilitat, i que la majoria de pacients no són greus, malgrat que continuen preocupant els de risc. “És veritat que el virus continua estant en nosaltres i està el virus circulant. El virus s’ha adaptat, les vacunes han fet efectes i este còctel ens ha permès fet la vida normal que estem fent ara i la societat està oberta en tots los sentits. Però hi ha grups de risc, en què hem de tindre molt de compte. Continuem amb la covid, però amb un altre perfil i en un altre risc per a un grup de població molt més marcat”, ha assegurat el cap del Servei d’Epidemiologia de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

 

Autor: