Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han activat set dotacions per a extingir un incendi que s’ha declarat a Deltebre esta tarda, entre Riumar i el mirador del Garxal. L’avís s’ha rebut a les 14:50h i segons l’informant, hauria estat causat per un llamp. Bombers ha explicat a través de les xarxes socials que es tracta d’un foc de canyes conduit pel vent. El cos també ha afegit que el flanc esquerre de l’incendi ja està ancorat. Els Bombers hi continuen treballant.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.