Tortosa torna un any més amb el concurs de disseny de cartells de la XXIX Mostra Jazz Tortosa. Aquest any la guanyadora: es tracta de Sílvia Estirado Fernández, de Castelló, amb una imatge suggerent del sentiment que envolta el jazz.  El jurat ha valorat tant l’aspecte artístic, com el tècnic de l’obra. La guanyadora rebrà un premi en metàl·lic de 700 euros, col·laboració de la Fundació Privada Duran Martí. Com és habitual, una selecció dels millors cartells presentats formarà part també d’una exposició presencial i/o virtual durant les dates de la XXIX Mostra Jazz Tortosa.

Aquest any la Mostra tindrà lloc de l’1 al 16 de juliol a la capital del Baix Ebre.

Les obres finalistes estan publicades a la web jazztortosa.com

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.