Més de 200 al·legacions es van presentar fa uns mesos en contra del projecte per erigir un viaducte a Campredó en substitució a l’actual pas a nivell. Des de l’EMD d’aquesta població esperen que es rebin les resolucions a finals d’aquest mes, així ho ha avançat el seu alcalde president, Damià Grau, en una entrevista a Canal Terres de l’Ebre. A més, Grau ha explicat que el dia 8 de juny es reuniran amb la presidenta d’Adif per fer-li arribar el seu rebuig a aquesta iniciativa.

En paral·lel, l’EMD de Campredó es reunirà el dia 8 de juny amb la presidenta d’Adif per traslladar-li el seu malestar amb el projecte i amb l’estat actual de l’estació del poble. A més, consideren que 7 milions d’euros són massa per destinar-los a aquest projecte.

Cal recordar que aquesta construcció significaria expropiar més de 20 propietats privades i també afectaria una zona humida protegida. A més, des de l’entitat municipal descentralitzada al·leguen que el pont faria traslladar tot el trànsit de l’altra banda de via per dins de la població.

Autor:

Periodista