Canal Terres de l’Ebre està de celebració, ja que ahir a la nit va rebre el Premi Zapping a millor programa de televisió local 2021 amb la coproducció de ‘De Sol a Sol’, juntament amb Canal 21 Ebre i La Xarxa de Comunicació Local. Aquest premi és atorgat per l’Associació de consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya que reconeixen, cada any, als millors professionals de l’audiovisual en televisió, internet i videojocs.

‘De Sol a Sol’ és un programa on el presentador, Quique Pedret, visita cada setmana una comarca diferent de Catalunya per conèixer, des d’un punt de vista  humà, proper i amb un toc d’humor, com és el sector primari. Actualment, Canal Terres de l’Ebre emet des de principis d’any la segona temporada del programa cada dissabte a les 22h. Tots els capítols es poden recuperar a la web d’ebredigital.cat, a l’apartat del programa ‘De Sol a Sol’, i es pot seguir el dia a dia del programa a les seves xarxes socials de Facebook i Instagram.

El guardó fou rebut pel presentador del programa, el conegut Quique Pedret i per membres de l’equip de totes dues televisions. La resta dels guardonats foren: “Crims” de TV3 com a millor programa d’entreteniment, Carles Porta com a millor presentador, “La casa de papel” de Netflix com a millor sèrie, Maribel Verdú com a millor actriu per “Ana Tramel. El juego” Karra Elejalde com a millor actor per “La Fortuna” Movistar i com a millor programa cultural i “Aragami 2” com a millor videojoc de producció pròpia, entre altres.

A diferència d’altres guardons, els Premis Zapping premien la qualitat, i no l’audiència, i són les persones consumidores i usuàries qui escullen els finalistes de cada categoria.

Autor: