Segons ha informat el Servei Català de Trànsit el conductor d’un turisme ha mort a causa d’una col·lisió frontal amb un altre vehicle a la carretera TV-3454, al punt quilomètric 4,9 a l’altura de Deltebre.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21.23 h d’este diumenge. Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver un xoc frontal entre els dos turismes.

El conductor mort és un home de 75 anys i veí d’Amposta. L’altre conductor va resultar ferit greu i els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el van traslladar a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa. A més, també hi va haver dos persones més ferides menys greus que també van ser traslladades al mateix hospital.

Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos, cinc dotacions dels Bombers, que van fer tasques d’excarceració, i tres ambulàncies del SEM.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.