S’inaugura la mostra col·lectiva del Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona al Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona, avui dia 7 d’abril a les 19 h. De dilatada tradició en els espais portuaris del Moll de Costa, enguany arriba a la trenta edició amb una àmplia representació d’artistes tarragonins.

Amb esta exposició col·lectiva el Sindicat d’Iniciativa i Turisme tarragoní celebra la trentena edició d’una activitat extraordinària i, alhora, habitual de l’entitat. La mostra presenta la varietat de les tècniques artístiques dels seus socis i sòcies com ara aquarel·les, olis, collages o fotografies. Les seues obres abasten des de treballs tradicionals fins a avantguardistes dins de la plàstica actual.

La mostra romandrà oberta fins al 22 de maig de 2022. L’horari expositiu de dimarts a dissabte, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i diumenge i festius, d’11 a 14 h.

Hi exposen artistes com Manuel AguadoPepe Aragón, Maria Armengol, Elena Badiu, Carmen Blanco, Joan Carlos, Josep Ma CebriánEduMóvil, Jordi Estela, Paquita Figuerola, Jordi Freixa, Alícia García, Joana Gavaldà, Josep Gavaldà, Francisco Giménez, Toni Hernández, Santiago Isla, Antonio Jordà, Màrius Arts, Ethel Martí, Maria del Carmen Martínez, Avel Muñoz, Montserrat Plana, Maria Ángeles Plaza, Maria Dolors Poch, Vicky Roldán, Pere Joan Salas, Sánchez IranzoAna Soldevila, Solé Pedrol, Montserrat Tejada, Isabel Tido, Antonio Tomás, Florenci TomásJuan VareaAmpar Vileu i Eduard Virgili.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.