Catalunya va cloure ahir les cinc jornades de vaga organitzades pels sindicats educatius després de no obtenir cap acord amb el conseller d’Educació Gonzàlez-Cambrai. A les Terres de l’Ebre ahir més de 200 persones que sota la pancarta “Una educació pública de qualitat”, que els manifestants van cridar en múltiples ocasions durant la marxa, van prendre els carrers de Tortosa des de l’escola el Temple fins a la plaça Barcelona per a continuar les reivindicacions i mostrar el seu malestar amb el conseller i la Generalitat.

Els sindicats i la comunitat educativa estan decebuts per no arribar a cap entén amb el conseller Cambray, que segons diuen, continua sense cessar en cap de les demandes que proposen els mestres i professors. Mentre que els sindicats sí que han  fet modificacions i estan oberts al fet que les millores es realitzen de forma gradual. Encara que aquesta era l’última jornada de les convocades al mes de març, i tancava el cicle de 5 dies que van programar els sindicats. Els organitzadors no descarten tornar als carrers i als dies de vaga una vegada han vist com es torna a encendre la flama de la lluita per l’educació pública a Catalunya.