Representants del Consell Comarcal de la Terra Alta s’han reunit aquesta setmana a Barcelona amb el secretari d’Habitatge de la Generalitat i la directora general d’Acció Cívica i Comunitària per tractar la problemàtica de l’habitatge a la comarca. Actualment, hi ha moltes cases buides que necessitarien línies de subvenció per poder ser rehabilitades i destinades a habitatges de lloguer de primera residència. A més a més, a la reunió s’ha tractat la manca d’habitatge de protecció oficial a la Terra Alta i s’ha plantejat un projecte d’habitatge comunitari per a gent gran.

Per la seva banda, els representants del Govern s’han compromès a estudiar la situació i desplaçar-se a la comarca per conèixer el tema de primera mà. La presidenta del Consell Comarcal, Neus Sanromà, ha valorat positivament aquesta trobada.

Autor:

Periodista