El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha decidit posposar aquest dimecres al ple la votació d’una moció de rebuig de la Taula Comarcal de Turisme sobre el projecte de Sercosa. Aquesta iniciativa planteja construir tres centrals hidroelèctriques amb els seus respectius assuts a l’Ebre. La presidenta de l’ens comarcal ha pres aquesta decisió després que diversos grups de l’oposició hagin demanat posposar la votació argumentant que encara no es disposa de suficient informació sobre el projecte.

En la sessió, el Ple també ha aprovat la moció presentada per Esquerra Republicana, Junts, Candidatura de Progrés i Agrupació d’Electors en defensa del cànon de residus de Catalunya, davant de la llei que s’està tramitant al Congrés de Diputats.

A més a més, el plenari ha aprovat per unanimitat la pròrroga del conveni entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i el Consell per facilitar els tràmits de l’oficina d’habitatge comarcal.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.