El 4 de març Pepet i Marieta llançaran “Vola”, el 8è llarga durada de la banda. Per escalafar motors ara n’avancen “Canta”, un ska alegre i vitalista amb una novetat sense precedents: és el primer tema de la banda amb la Maria Cruz com a veu principal, si bé Miquel Biarnés d’Oques Grasses també hi col·labora.

Arriba amb un videoclip molt especial ja que, a més de la col·laboració d’Oques Grasses, també hi apareixen nombrosos artistes de l’escena musical catalana com Miki Nuñez, Suu o Gertrudis entre d’altres.

La producció musical ha anat a càrrec de Mario Patiño de La Atlántida Studios i destaca per la dolçor de la veu de la Maria, la força rítmica i la qualitat melòdica.

Aquest és el tercer avançament del nou disc de “Pepet i marieta”, després de “La vacuna” amb The Tyets i “Vive tu sueño.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.