El CH Amposta es complica cop més, I jornada rere jornada la permanència a la Divisió d’Honor Plata. Les ampostines ja sumen 15 jornades sense conèixer la victòria. Després de pràcticament mes i mig sense competir a causa de la covid i les festes nadalenques, l’Amposta ha perdut este cap de setmana un partit que era una final. 3 30-26 a la pista del Levante. La derrota, fa que ara l’Amposta quedi cuer en 2 punts, a 1 del Granollers Atlètic i a 3 de les valencianes, que a més tenen la diferència de gols favorable.

La tònica del partit no ha estat gaire diferent del que hem vist tota la temporada, en un bon inici de l’Amposta que amb el pas dels minuts s’ha anat diluint fins a arribar al descans amb un avantatge local de 15-13. A la represa, el conjunt valencià ha pogut mantenir i ampliar la renda fins a uns 4 gols, que tot i l’encert de Gemma Gàlvez, l’Amposta no ha pogut remuntar.

Demà dimecres l’Amposta recuperarà un partit ajornat de la 13a jornada davant el Joventut Mataró a les 9 menys quart de la tarda al pavelló municipal. I el cap de setmana rebrà la visita d’un dels millors equips del grup, el Balonmano Castelló.