Aquest passat diumenge, 16 de gener, l’Associació l’Aube de Móra la Nova ha celebrat el seu primer aniversari al passeig fluvial del municipi. Aquesta associació agrupa integrants de diverses poblacionsde la Ribera d’Ebre, i va néixer arrel de l’interès per la natura i així la voluntat de potenciar tots els valors que l’espai aporta.

En l’acte s’ha fet una recollida de brossa, on han tingut el protagonisme els més menuts. A més l’Associació ha presentat diversos projectes que té entre mans i ha fet una entrega d’obsequis per als socis.

Tant l’alcalde com el president coincideixen en què la participació de la societat és vital per a la conservació de la reserva de biosfera.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.