Després de vuit anys, les oficines municipals de Santa Bàrbara tornaran a l’antic edifici de l’ajuntament. Això serà possible a finals d’enguany, un cop acabades les obres que rehabilitaran la planta baixa del consistori. No obstant això, faran falta més fases d’obres per acabar de rehabilitar l’edifici històric. L’any 2014, les oficines municipals de Santa Bàrbara, el mercat i la Plana Ràdio es van traslladar a un altre edifici perquè es poguessin fer obres a l’ajuntament.

L’emissora de ràdio i el mercat es mantindran al lloc actual i l’espai que deixaran lliure les oficines es destinaran a entitats o altres serveis municipals.

La fase de les obres que es licitarà ara té un cost de més de 400.000 euros i la meitat es finançarà a través d’una subvenció de la Diputació. En següents fases, s’habilitarà el soterrani i la primera planta que podria ubicar la sala de plens en un futur.

 

 

Autor:

Periodista