El Club Voleibol Roquetes manté la vuitena posició de la SuperLliga 2 després de caure aquest cap de setmana per 1 a 3. El seu botxí; un CEVOL Torredembarra molt regular qui no ha donat opcions als d’Andy Rojas. El conjunt del Baix Ebre no tornarà a competir fins al gener i, d’aquesta manera, es menjarà els torrons amb nou punts a la classificació.

Crònica del partit

El matx ha arrencat amb equilibri de forces fins al 12 -13, on els d’Iñaki Bescós han aconseguit un parcial 0 a 5 decisiu. Malgrat que ho han intentat, els roquetencs no han pogut reaccionar, i el conjunt visitant s’ha avançat al marcador.

Les imprecisions i el poc encert en la recepció no han acompanyat als ebrencs, qui, en el segon set, han començat portant la iniciativa fins a avançar-se amb 13 -10. El joc, però, s’ha igualat i amb un empat a 18, el conjunt visitant ha aconseguit el parcial 0-5.

Sí que han pogut anotar el tercer set els d’Andy Rojas, recuperant així les opcions de victòria amb un marcador molt favorable de 10 a 1. Els visitants, tot i reduir diferències, no han rematat la feina, i això ha donat esperances als del Baix Ebre.

Tot i així, la decisió del Torredembarra en el quart set ha sentenciat el partit i els locals ja no han tingut res a fer.

La classificació

Amb aquest resultat el Club Voleibol Roquetes se situa a la vuitena posició del Grup C de SuperLliga 2 i no tornarà al terreny de joc fins a la tornada de vacances, el dia 16 de gener, per rebre el Refoart Volei Muro, rival directe a la classificació, a partir de les quatre de la tarda.

Autor: