Després d’un any d’aturada per la pandèmia, el pròxim dilluns dia 6 de desembre, el Club Esportiu Avatars de futbol organitzarà la quarta edició de l'”‘Avatars Cup”. El torneig, organitzat pel director esportiu dels Avatars, Aleix Franch, comptarà amb 8 equips de categoria prebenjamí i 8 equips de categoria benjamí amb clubs de les Terres de l’Ebre i Tarragona. Tota l’activitat es realitzarà a la seu d’entrenament dels Avatars al camp de l’Aube – Jesús i Maria, durant tot el dia.

A més, el torneig tindrà un objectiu benèfic on tots els participants rebran les ulleres de realitat millorada i també tot el públic on podran fer una aportació solidària comprant les ulleres. Amb aquest acte els Avatars col·laboraran en la creació de la nova Unitat d’Oncologia Pediàtrica de l’Hospital Vall d’Hebron, per poder fer possible entre tots i totes que els nens amb càncer i les seues famílies i el personal sanitari, tinguen la unitat que es mereixen.