El MICFootball ja compta amb més de 300 equips inscrits d’uns 30 països per la propera edició, que serà del 12 al 17 d’abril. El torneig, un dels de futbol base més prestigiosos del món que té lloc a la Costa Brava per Setmana Santa, es va celebrar per últim cop el 2019. La 20a edició comptarà amb futbolistes d’entre 12 i 20 anys que es repartiran entre 9 categories (des de l’U12 fins l’U20).

El MICFootball està pendent de concretar les seus definitives, tot i que la previsió és mantenir el format de les anteriors edicions, en les quals la seu central i on es disputaven les finals era l’Estadi Municipal de Palamós, mentre que la resta de partits tenien lloc en diversos camps baix-empordanesos, com els de Palafrugell, Torroella de Montgrí, Begur o Mont-Ras.

L’edició del 2022 també inclourà, per vuitè any, el torneig MICIntegra, enfocat a persones amb discapacitat intel·lectual.