Deltebre va celebrar el Dia Internacional contra la violència envers les dones, en un acte on es va retre homenatge a totes les víctimes d’enguany i condemnar tota classe d’actituds masclistes. L’associació de dones de Deltebre, a més, va recollir fons per al projecte EMMA per a la investigació del càncer de mama.

A més, i en el marc dels actes en commemoració del 25N, es va descobrir el nou mural que presidix la plaça de les Dones. Es tracta de la pintura de grans dimensions “Amb l’aigua al coll” realitzada pel pintor local Ramon Lluch.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.