El pròxim divendres 3 de desembre a les 19:30h al Teatret del Serrallo, tindrà lloc la segona edició de ‘Lectures de Mar’, una activitat organitzada per l’Arxiu del Port Tarragona i la Biblioteca Pública de la ciutat. Es tracta d’una activitat que combina la lectura de textos i la interpretació musical, i, en aquesta ocasió, les lectures giraran al voltant de la història i la música del Barri del Port de Tarragona, els rapsodes interpretaran lectures extretes del llibre ‘el naixement dels barris del Port’ de Lluís Ballester i Coia Escoda, publicat pel Port Tarragona l’any 2005. Un llibre que forma part de la col·lecció Saturnino Bellido, i de la qual se n’han triat nou fragments adaptats per a la lectura en veu alta.

També s’afegiran altres lectures relacionades amb autors i autores locals com Artur Bladé Desumvila, Rovira i Virgili, Pin i Soler o Virgili Sanromà. Els rapsodes encarregats d’interpretar els textos seran Encarnació Laínez, Josep Maria Piñol i Antònia Sabater. La música serà interpretada pel violoncel de David Blay.

En la primera edició de ‘Lectures de Mar’, el 2019, el públic va poder escoltar, en veu alta, lectures i música al voltant de la història sobre la Segona Guerra Mundial a Tarragona, un esdeveniment que va tenir una molt bona acollida per part del públic assistent. Les persones responsables de l’organització de ‘Lectures de Mar. Història i música al voltant del Barri del Port’ conviden a participar en aquesta activitat artística després de la bona acceptació que va tenir la primera edició. Per assistir a l’activitat, gratuïta i amb aforament limitat, es pot enviar una sol·licitud a l’adreça [email protected]

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.