L’Ametlla de Mar s’ha adherit a l’acció solidària de sumar quilòmetres sostenibles per mar per la Marató de TV3. A la platja de l’Alguer, els participants han pogut navegar amb diverses embarcacions sostenibles com vaixells de vela, caiacs, muletes o, fins i tot, bicicletes de mar entre altres.

Els participants han fet les seves aportacions mitjançant una urna i l’Agència Catalana de Turisme, organisme impulsor de l’activitat, farà aportacions per cada quilòmetre realitzat.

L’Ametlla de Mar és un dels 11 municipis catalans que compta amb certificat de destinació de Turisme Esportiu, concretament per la vela. Els 10 municipis restants també han fet activitats similars. A més de col·laborar amb La Marató, aquestes activitats també tenen com a objectiu donar visibilitat a la rellevància del turisme esportiu i la celebració del Congrés Mundial a Catalunya.

 

 

 

 

Autor:

Periodista