Conèixer el nou paradigma del món rural i sensibilitzar a productors i restauradors sobre la importància del producte de KM0, aquesta ha estat la finalitat de la primera Jornada d’Innovació al sector primari que ha organitzat l’Agència de Desenvolupament del Montsià.

La jornada s’ha dut a terme a l’Oficina de Turisme d’Amposta, i s’ha adreçat a productors, empreses del sector i comerços del territori. L’acte ha consistit en un seguit de ponències per conèixer el nou paradigma lligat a les noves tendències basades en la sostenibilitat, l’economia circular, la cooperació, la producció i el consum ecològic i de proximitat.

La sessió també ha emfatitzat la importància del paper de la dona en aquest sector. La trobada també ha comptat amb la participació d’Isabel Villalbí, que ha explicat com es troba l’ocupació del sector primari; Carlos Garcia de Fèrtils, qui ha parlat de l’Agricultura regenerativa; i Albert Guzmán i Daniel Montoya, de Lo Rebost Ecològic que ha tractat la visió de la cooperació entre productors i restauradors. L’acte ha finalitzat amb un tast dels seus productes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.