El decret “Iceta” ha ficat en peu de guerra als funcionaris interins de tota Espanya. Tant és així que el dijous 28 d’octubre està convocada una vaga d’Educació a Catalunya.

Els sindicats USTEC i CATAT CTS IAC es mobilitzen per unes condicions laborals precàries del col·lectiu docent interí, una situació insostenible que a més es veurà agreujada amb el denominat “Icetazo”.

 

Els sindicats proposen un concurs tancat per mèrits entre interins, sense entrevistes ni proves eliminatòries, i fer a més, als interins amb 3 anys de funció pública personal fixos per tal d’acabar en aquesta situació de precarietat laboral.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.