La Denominació d’Origen Terra Alta, en el marc de la 34a edició de la Festa del Vi, organitza dues jornades professionals per presentar tant les novetats vinícoles dels seus cellers com les propostes enoturístiques de la comarca.

La primera de les jornades es va dur a terme el dilluns 25 d’octubre l’Església del Poble Vell de Corbera d’Ebre, i anava destinada a professionals de la restauració i l’hostaleria, que han pogut tastar un bon nombre de referències dels cellers participants.

Una de les novetats serà la presentació de la Ruta del Vi, un projecte en què la DO porta treballant més d’un any. Així, organitza el divendres 29 una jornada destinada a professionals del sector turístic per presentar-los la Ruta a través d’una mostra pels carrers del casc antic de Batea.

Finalment el divendres al vespre, un cop inaugurada la 34a Festa del Vi, obrirà les seves portes la Mostra de Vins DO Terra Alta, que enguany s’allarga un dia més aprofitant la festivitat de l’1 de novembre. Aquell mateix vespre tindrà lloc també un dels actes més emblemàtics de la Festa del Vi, la Nit de les Garnatxes Blanques.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.