Continuen a la biblioteca Sebastià Juan Arbó d’Amposta les XVI Jornades de les lletres ebrenques, que encaren el cap de setmana amb alguns dels plats forts de l’edició d’enguany. Aquest dijous va tenir lloc la taula rodona “literatura per explicar-mos i conèixer-mos” i el recital de poesia versegem.

Del cap de setmana destaca l’homenatge pòstum a l’escriptor Josep Igual, el reconeixement al professor i poeta Rafel Haro o l’entrega del Merit de les lletres ebrenques 2020 així com la trobada de traductores i traductors. A banda també hi ha programades taules rodones, espectacles familiars o el tradicional esmorzar literari.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.