El CH Amposta segueix sense conèixer la victòria en les tres jornades disputades al grup C, de la Divisió d’Honor de Plata de l’handbol femení espanyol. En aquesta jornada les ampostines no van tenir cap opció a la pista del Balonmano Castelló, un dels millors equips de la categoria. El conjunt castellonenc, amb jugadores experimentades i de qualitat, va portar la iniciativa des del primer moment i la seva defensa, va dificultar i molt, l’atac de l’Amposta. De fet, el conjunt de Mateu Castellà només havia pogut anotar 4 gols en 19 minuts de partit. Les diferències van anar augmentant fins a arribar-se al descans 17-9.
A la segona meitat del 23-11 es va passar a un 28-11 després de dos minuts de l’Amposta jugant en inferioritat. Faltaven 20 minuts per al final, però el partit estava decidit fins que es va arribar al 34-17 final.