Dissabte 25 de setembre, al camp municipal La Forja de Campredó es va fer la presentació de la temporada 2021-2022 de la UE Campredó.  Enguany el club campredonenc disposa d’equips a futbol 7 amb els prebenjamins, benjamins i aleví, i també recupera el futbol 11 amb un equip infantil. Continua l’equip de futbol 7 femení competint a la lliga territorial de fèmines federades i l’equip de futbol sala (actual campió de la Lliga de Futbol sala de les Terres de l’Ebre).

Foto: UE Campredó

La presentació de la temporada va servir perquè la nova presidenta de l’entitat, Lorena Puente, també jugadora de l’equip de futbol femení i que recull així el testimoni de les dos presidentes que van deixar el càrrec durant la temporada passada: Cinta Querol al capdavant del CF Jesús Catalònia i Mònica Llambrich com a màxima dirigent del CE el Perelló, quedant-se ara com la única presidenta d’un club ebrenc.

La presentació, es va dur a terme amb tots els protocols de seguretat, però va reunir amb un nombrós públic assistent que es va congregar a la Forja per seguir tota la jornada. “Ens felicitem que Lorena hagi assumit aquesta responsabilitat; una dona valenta, amb vocació de servei i estima per l’esport. Li desitgem molta sort i encerts!“, destacaven des del consistori campredonenc que afegien que “Mantenim el compromís de realitzar les millores i el manteniment de les instal·lacions esportives i de buscar sempre de millorar-les” sentenciaven els màxims dirigents de l’estament consistorial.