El sènior femení del CH Amposta – Lagrama ha empatat aquest cap de setmana contra el Levante UDBM Marni en la segona jornada de la Divisió d’Honor Plata Femenina Estatal, a la primera fase del Grup C. En el retorn al parquet en competició oficial aquesta temporada com a locals, les ampostines han plantat cara a un rival novell a la categoria, però que ha sabut aprofitar els últims minuts per a empatar el matx. El resultat final: 30 a 30.

L’arrencada ha estat forta per a les de Mateu Castellà que s’anaven desinflant a mesura que passaven els minuts. Al descans, el marcador indicava un 14 a 16 a favor del conjunt granota. Tot i que l’Amposta ha tornat a pista amb intensitat i s’ha avançat al marcador per quatre gols, la regularitat de les groc-i-negres s’ha acabat en els últims minuts del matx, quan el Levante aconseguia empatar l’encontre a falta de quaranta segons pel xiulet final. A partir d’aquí, tots dos equips han tingut possibilitats d’endur-se la victòria, però l’electrònic s’ha quedat immòbil amb el 30 a 30.

Les ampostines disputaran la Jornada 3 contra el Balonmano Castellon, dissabte dia 2 d’octubre a les 17:00 h, al Pabellon Fernando Ubeda Mir.

Autor: