La portada de l’edició en paper número 997 del Setmanari L’EBRE dedica el titular principal de portada a les crítiques d’ecologistes i fins i tot d’organismes de la Generalitat com el Parc Natural del Delta i l’ACA, al projecte d’Infosa als Alfacs per a traure la sala amb vaixells, aprovat de moment pel Govern català. Les veus més disconformes qüestionen l’impacte ambiental de l’espigó massís projectat i les afectacions de l’activitat sobre la població protegida de nacres, entres altres.
La fotografia de portada és una imatge aèria de les muralles i fortificacions de Tortosa, que rebrien una injecció revitalitzant si el projecte de millora i connexió impulsat per l’Ajuntament rep 3,7 milions dels fons europeus New Generation. Uns fons a què també aspiren els consells comarcals ebrencs per a recuperar antics itineraris naturals.

Autor: