Multiretransmissions i seguiment en directe de tota l’actualitat de l’esport català. Dissabte a la tarda (18h a 20.30h), la primera edició de l”En joc‘ seguirà comptant amb una retransmissió esportiva principal i amb connexions amb altres partits arreu del territori. Diumenge a la tarda (15.30h a 20.30h) l”En joc’ manté la filosofia habitual de combinar les retransmissions esportives i el repàs informatiu de l’actualitat amb les connexions en directe com a protagonistes.

Ampli ventall de disciplines esportives

Dissabte (18h a 20.30h), com a principal novetat, la primera edició de l”En joc‘, presentada pel periodista de la XAL Toni Castro s’efectuarà des del plató de la Xarxa Audiovisual Local.

El bàsquet tindrà un pes destacat a l’’En joc’ dissabte amb una retransmissió de diferents partits simultanis amb el duel de la setmana com a protagonista principal. També s’hi podran veure altres disciplines esportives com ara el futbol, l’hoquei patins i l’handbol.

Més actualitat i retransmissions en directe

Diumenge a la tarda (15.30h a 20.30h) l”En joc’ mantindrà la filosofia habitual de combinar les retransmissions esportives i el repàs informatiu de l’actualitat amb les connexions en directe com a protagonistes.

Les imatges de totes les competicions seguiran tenint presència en un programa que explicarà tot el que ha passat i el que està passant el cap de setmana.

El programa presentat pels periodistes de la XAL Toni Castro i Anna Freixa oferirà aquest diumenge, a les 16h, la retransmissió del partit de bàsquet de la Lliga Catalana EBA AON que enfrontarà el BBA Castelldefels i el Torrons Vicens L’Hospitalet.

A continuació, a les 18h, agafarà el relleu el futbol amb el partit de Tercera Divisió que disputaran la UE Figueres i la UE Vilassar de Mar corresponent a la segona jornada del grup V.

Més visibilitat als clubs de futbol del país

L’oferta esportiva a la televisió del cap de setmana s’amplia aquest diumenge amb la retransmissió a les 12.25h del partit de Tercera Divisió que enfrontarà el Girona FC B i la UE Sant Andreu corresponent a la segona jornada del grup V. L’oferta es complementa en streaming i de franc, a XALA!

El cap de setmana esportiu comença aquest dissabte, a les 18h, amb el partit d’anada de la final de Divisió d’Honor femenina d’handbol que disputaran l’Handbol Sant Quirze i el Super Amara Bera Bera. També dissabte, a les 17h, la plataforma per streaming gratuïta oferirà el partit de Tercera Divisió que enfrontarà el FC Vilafranca i la UE Olot corresponent a la segona jornada del grup V.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.