Els Bombers de la Generalitat han rebut 358 avisos per pluja fins a les cinc de la tarda d’aquest dimecres a causa dels forts temporals que assolen el sud del país. En concret, 350 dels avisos han arribat des del Montsià, i d’aquests 258 des d’Alcanar, on la tempesta s’ha deixat sentir amb més força i hi ha hagut inundacions de consideració. Els Bombers han fet diversos serveis per ajudar persones afectades per les inundacions o que es trobaven en una situació de risc. Per exemple han donat assistència a les persones del càmping els Alfacs d’Alcanar, on hi ha hagut desperfectes a uns 12 bungalous. Unes 70 persones s’han confinat a les instal·lacions de restauració, no afectades.

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, s’ha reunit aquesta tarda amb el comitè tècnic del pla especial d’emergències per inundacions de Catalunya, l’Inuncat, per fer seguiment de les pluges que afecten el Montsià i el Baix Ebre.

S’ha habilitat el pavelló municipal d’Alcanar per si calgués acollir persones afectades, amb una capacitat de 50 usuaris.

Autor: