Ja són 37 les dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya els que lluiten contra les flames a l’incendi de la Pobla de Massaluca a més d’onze efectius aeris que avança sense control. S’ha fet la petició de sumar-s’hi 2 hidroavions bombarders amb base a Saragossa del Ministerio de Trancisión Ecològica y Reto Demográfico a més d’haver sol·licitat l’ajut als bombers del Gobierno de Aragón.

L’avís del foc s’ha rebut a les 14:11 hores del migdia. L’incendi ha començat a la banda esquerra del punt quilomètric 17,9 de la carretera TV-7231, prop de l’estació ferroviària. L’incendi està cremant una zona molt propera al riu Ebre, però s’ha obert i avança en direcció oest, cap al límit amb la comunitat d’Aragó. Es desconeix encara la superfície afectada inicialment per aquest incendi. La Pobla de Massaluca és un dels municipis del nord de la Terra Alta on s’ha activat el nivell 3 del Pla Alfa per risc molt alt d’incendis.

Els Bombers concentren els esforços a intentar que no salti el riu Ebre i a establir un eix de confinament al llarg de la carretera T-723.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.