Marc Alcoba és el pilot de les Terres de l’Ebre que aquest any s’estrena al mundial de Super Bikes. El pilot va invitar a companys i col.laboradors del event, aquest divendres passat al Nara Beach Club per celebrar la inauguració de la seva tenda online i el llançament de la primera col·lecció de roba junt amb la marca BRK23.

Aquesta unió ha esdevingut la creació de la seva pròpia marca de roba tècnica, MA70 by BRK23. La col·lecció porta el nom de #TheBorn, per a presentar el naixement d’una marca que llençarà diferents models de roba per a totes les edats i gustos.

Ricard Bort

Ricard Bort

L’esdeveniment privat va ser un èxit, on van assistir tots els invitats seguint amb totes les mesures de seguretat. Es va realitzar una desfilada de models amb la roba i una “performance” del mateix Marc Alcoba amb la seva moto.

Després es va realitzar un càtering amb diversos professionals culinaris de la zona com el Musclarium, Cherta Gisbert, etc. Tota la col·lecció està disponible a la seva pàgina web, dintre de MA70 store, la seva tenda online.

Ricard Bort

Ricard Bort

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.