El poble de Vinallop va estrenar divendres les noves instal·lacions del casal municipal. Un equipament que permetrà ampliar de manera notable els espais dels quals disposa la ciutadania i les entitats locals per a dur-hi a terme les seues activitats. D’esta manera, l’Ajuntament de Tortosa ha completat una actuació que va començar amb l’adquisició de l’immoble situat al costat del casal. Després d’enderrocar-lo i construir-hi la nova edificació, ara ja ha finalitzat els treballs d’adequació i l’ha posat a disposició de la gent de Vinallop. “Des del govern municipal sempre hem apostat pel reequilibri del municipi: Tortosa som una ciutat i cinc pobles, per això plantegem actuacions a tots els pobles de Tortosa, com esta que tot just ara hem finalitzat i que permet generar més activitat a Vinallop“, ha explicat avui l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé.

L’equipament compta amb diverses sales, repartides entre la planta baixa, on hi ha una part per fer activitat física, i la planta superior, amb una sala per a reunions, conferències o presentacions de tota mena.

L’alcalde pedani de Vinallop, José Antonio Estíbalez, ha destacat el resultat de l’actuació, que respon a les demandes que havien plantejat: “vam fer esta petició a l’Ajuntament de Tortosa per poder donar més vida al poble, i ara, amb els nous espais habilitats, podrem fer més activitats tant amb la gent jove com amb la gent gran de Vinallop

El cost global de l’actuació se situa en els 180.000 euros, inclosa la compra de l’edifici, l’enderroc i la posterior construcció i adequació de les instal·lacions.

Una vegada finalitzada esta operació, ara l’Ajuntament de Tortosa ja ha iniciat les passes per continuar actuant a la zona amb l’adquisició de l’immoble situat a tocar del casal per poder-lo enderrocar i, d’esta manera, ampliar la plaça de la Divina Pastora.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.