El Club Futsal Tortosa i l’Ajuntament de Tortosa han donat a conèixer un dels concerts que tindrà lloc les properes Festes de la Cinta a Tortosa. Es tracta del grup musical Pot Petit, que el dia 2 de setembre a les 19h oferirà un concert en benefici del Banc dels Aliments.

Joan Accensi, membre de la junta del Futsal Tortosa ha destacat que “tots els anys col·laborem en alguna entitat social del nostre territori, i enguany aquesta serà la tercera col·laboració amb el Banc dels Aliments”. Avui s’ha entregat el primer lot d’aliments recaptats, un total de 750 quilos recollits durant la venda de les entrades, i és que aquelles persones que fan una aportació de menjar de primera necessitat tenen un descompte del 30% en el preu de l’entrada anticipada.

Des del Banc dels Aliments s’han mostrat molt agraïts amb la col·laboració del club Futsal Tortosa. Òscar Ologaray, portaveu del Banc dels Aliments, ha remarcat que “des de l’entitat treballem per conscienciar els més petits i duem a terme una tasca pedagògica que els fa créixer en els valors de la solidaritat”. Sota l’eslògan ‘la fam no fa vacances’ el Banc dels Aliments ha intensificat la seua acció per tal de poder arribar, a través de les entitats socials, a totes les famílies en situació de vulnerabilitat al territori.

Per la seua part, el regidor de Festes de Tortosa, Domingo Tomàs, ha apuntat que aquest concert dóna una idea de com seran les Festes de la Cinta 2021, activitats amb aforament limitat i concerts on s’haurà de fer una reserva prèvia. Tomàs ha destacat que “aquest concert complementarà l’aposta musical que hi haurà a les Festes de la Cinta, amb activitats i concerts per a totes les edats“.

Les entrades per al concert de Pot Petit es poden adquirir a BigMat Mayor i a Comunikart, a Tortosa, entre d’altres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.