La Festa Major de la Ràpita d’enguany, celebrada entre el 23 de juliol i l’1 d’agost, ha comptat amb prop de 3.000 persones diàries que han participat en els diferents actes i activitats que s’han organitzat seguint totes les mesures de seguretat per evitar la propagació de la pandèmia de la covid-19.

L’Ajuntament de la Ràpita fa una valoració molt positiva sobre l’execució dels actes que constaven en el programa i l’acollida per part de la ciutadania en cadascun d’ells. Enguany, per assistir als actes es requeria inscripció prèvia i control d’entrada i sortida en cada acte, la qual cosa ha estat fàcil gràcies a la implicació dels rapitencs i rapitenques.

El regidor de Festes, Enric Vidal, exposa que “no han sigut unes festes com les que  portem anys celebrant, però amb l’esforç i les ganes de tothom hem aconseguit disfrutar-les al màxim, tenint en compte la situació que ens envolta, la qual no és gens senzilla”. Vidal confia a poder celebrar-les sense restriccions l’any vinent i assegura que “ja estem treballant en les Festes de la Mare de Déu de la Ràpita per oferir-vos un programa ampli i variat”.

Van ser molts els actes en què les entrades es van esgotar. Cal destacar l’acollida de la nit del pregó, dels concerts per al jovent, dels espectacles musicals de la plaça 1 d’octubre, dels espectacles taurins i d’algunes activitats infantils, com els inflables o la trencada d’olles.

El regidor manifesta que “gràcies la implicació de tots els membres de l’organització, dels representants infantils i juvenils, i de les associacions, entitats i penyes del poble hem fet possible que puguem viure aquestes festes especials i atípiques”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.