L’Ajuntament de Deltebre, amb la col·laboració de CaixaBank i Fundació “la Caixa”, estrenarà aquest mes d’agost la versió digital de l’EuroDelta, la moneda de Deltebre, mitjançant una targeta moneder nominal, amb l’import de l’ajut corresponent, que només es podrà utilitzar a la xarxa de comerços habilitats.

La moneda de Deltebre està en funcionament des del mes de novembre de l’any 2020 amb bitllets de 5, 10 i 20 eurodeltes, i es pot bescanviar en més de 60 comerços del municipi. Des del mes de gener de 2021 s’han concedit eurodeltes a 74 famílies per un import de més de 24.000€. Unes dades que, segons l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, exemplifiquen que “l’EuroDelta és una moneda activa que ha arribat per a quedar-se i que ens permet, a banda de donar suport a les famílies, dinamitzar l’economia del comerç local de proximitat”.

L’EuroDelta és una de les diferents eines i accions que l’Ajuntament de Deltebre ha posat en funcionament per a la recuperació socioeconòmica i que se suma a la resta d’ajudes que es posen a l’abast de la ciutadania. En aquest sentit, recentment es va adjudicar la primera convocatòria dels ajuts als tributs locals, els quals han beneficiat a 103 famílies amb un import de 26.442,43€.

Les persones que vulguin sol·licitar l’EuroDelta poden consultar les bases i condicions a la web de l’Ajuntament de Deltebre www.deltebre.cat o bé dirigir-se a l’espai de Reactivació Socioeconòmica de l’Ajuntament de Deltebre en horari d’atenció a la ciutadania, de dilluns a divendres de 08.30h a 14h.

Autor: