Un agent dels Mossos d’Esquadra, que es trobava fora de servei, va detenir el passat 31 de juliol un home de 46 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Vilanova i la Geltrú (Garraf), com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència.

Els fets van ocórrer sobre les 11.30 hores del mateix dia 31, quan l’agent que es trobava comprant a l’interior d’una perfumeria de Tortosa (Baix Ebre) va observar com un home agafava productes dels expositors i els introduïa a l’interior d’una bossa que portava a les mans.

Tot seguit l’home va iniciar el camí de sortida de l’establiment i l’agent va interceptar-lo per tal recriminant-li el que acabava de fer, al mateix temps que s’identificava com a policia.

L’home va desatendre les indicacions i va reaccionar violentament donant empentes a l’agent, fins fer-lo caure al terra. Finalment i després d’un forcejament, el policia va poder reduir l’home i detenir-lo mentre arribaven al lloc altres efectius policials.

Un cop es va realitzar l’escorcoll de la bossa que portava l’arrestat es va constatar que aquesta es trobava manipulada en el seu interior i disposava d’un folre metàl·lic per poder evitar els sistemes d’alarma.

Els productes recuperats de l’interior de la bossa tenien un valor de 890 euros i van ser retornats a la persona responsable de l’establiment. El detingut va passar a disposició judicial el passat 1 d’agost i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.