En el marc de les festes majors del poble de Vinallop, es va dur a terme la inauguració de l’ampliació del casal, situat a la plaça de la Mare de Déu Divina Pastora. La inauguració va anar a càrrec de l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, de l’alcalde pedani, José Antonio Estíbalez, i de la pubilla de Vinallop, Elsa Reverté Gasó, que prèviament a este acte va ser proclamada en el càrrec en l’inici de les festes del poble.

Els actes tindran lloc fins diumenge, quan tindrà lloc la missa en honor a la Divina Pastora.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.