Aina Cid ha repetit la sexta posició dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, on va aconseguir el diploma olímpic amb Anna Boada. En la final del dos sense timoner la remera ampostina i la càntabra Virgínia Díaz, no van pogut igualar l’excel·lent rendiment de la semifinal, en la que van protagonitzar uns espectaculars últims 500 metres.

La regata de la final va començar amb Canada i Gran Bretanya marcant un fort ritme, però l’embarcació de Nova Zelanda va fer valdré la seua condició de favorita, situant-se al capdavant superats els primers 1000 metres en l’equador de la prova, portant la iniciativa i aconseguit Grace Prendergast y Kerri Gowler, actuals campiones del Món, la victòria amb un temps de 6’50″19. Les britaniques Helen Glover i Polly Swann, es v esfonçar, sense poder revalidar el triomf aconseguit a Rio de Janeiro, i Rússia amb Vasilisa Stepanova y Elena Oriabisnkaia, que van incrementar el ritme, entraven en segon lloc amb 6’51″45, per penjar-se la medalla de plata. El tercer lloc i la medalla de bronze va ser per a les representants de Canadá, Calleigh Filmer i Hilary Janssens 5’52″10, que partien entre el grup de favorites per la lluita dels metalls. Les britàniques van ocupar el quart lloc amb 6’54″96, i Grècia amb María Kyridou y Christina Ioanna Bourmpou, el cinquè, 6’57″11. Aina Cid i Virgínia Díaz, no van poder repetir el canvi de ritme de la semifinal, entrant en sexta posició amb 7’00″05, lluny del magnífic registre del dia anterior de 6’50″53, acusant possiblement l’esforç, per haver de tornar a competir en menys de 24 hores.

Victòria Cid, germana d’Aina ha estat la comentarista d’excepció al canal Teledeporte, en les regates amb intervenció de les embarcacions espanyoles.