El Mundial de Supersport 600 arriba este cap de setmana al circuit Holandès d’Assen, “La catedral del motociclisme”. I es que ha organitzat curses del Campionat del Món de Moto GP des de l’any de la seva creació el 1949. I del Mundial de Superbikes, des del 1992.

Un circuit que com tots els de fora d’Espanya serà nou per al debutant Marc Alcoba. Després de les 3 primeres curses és 12è classificat de la general en 26 punts i ara espera començar a escalar posicions.

I es que la 4a cursa del mundial arriba després d’1 mes de vacances d’estiu on el Yamaha MS Racing Team ha pogut treballar i millorar una moto que en les primeres curses portava el motor de serie. A partir d’aquí, l’ojectiu de Marc Alcoba segueix sent el mateix. Creu i vol acabar lluitant per les posicions capdavanteres.

Demà dijous el canareu viatjarà ja cap a Holanda. Divendres a les 11:25 seran els primers entrenaments lliures, sempre clau per conèixer el circuit i començar a posar a punt la moto. Dissabte a les 10:25 la primera classificaciço i a les 14:00 la cursa. Per diumenge a les 12:30, la segona carrera del cap de setmana.